Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BLI KJENT MED SKEIV UNGDOM

11 September @ 16:00 18:00

Person in Pride Parade waving a flag

Er du klar for å gjøre en forskjell og bli kjent med andre skeive ungdommer som brenner for mangfold? Da må du få med deg dette! 🎉

Skeiv Ungdom inviterer deg til et fantastisk kafétreff hvor du får muligheten til å møte oss, lære mer om hva vi jobber med, og ikke minst – hvordan DU kan engasjere deg for en viktig sak! 🌈

Vi holder foredraget “Skeiv Ungdom i farta!”, der du får vite mer om hvem vi er, hva vi står for, og hvordan DU kan bidra i ditt lokalsamfunn.

Etterpå blir det sosialt, med tid til å henge, prate og oppleve den fantastiske kulturen vi har. Vi er en rusfri og trygg organisasjon der alle mellom 13 og 30 er hjertelig velkomne.

Kanskje du til og med har lyst til å engasjere deg i Skeiv Ungdom Trøndelag? 💪 Vi trenger flere engasjerte stemmer til å stå sammen med oss i kampen for skeives rettigheter! Uansett om du er helt ny eller allerede kjenner til oss, er dette en super sjanse til å finne ut hvordan du kan bli med og gjøre en forskjell. Tenk deg, DU kan være med å forme fremtiden for skeive i ditt nærmiljø!

Ikke gå glipp av denne muligheten – vi gleder oss til å møte DEG! 💜

ISAK kultursenter

Prinsens gate 44
Trondheim, 7011
+ Google Map
View Venue Website

Comments are closed.